Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Imobiliara Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Imobil de locuinte Mosilor Apartments
2142 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Imobilul de locuinte propus, este amplasat in spatele frontului construit al Caii Mosilor in imediata apropiere a Pietei Obor, nod de circulatie important si pol comercial de referinta in structura urbanistica a Bucurestiului. Beneficiind de ecranul de protectie fonica spre Calea Mosilor si deschizandu-se catre zona de locuinte individuale si colective mici, imobilul ofera excelente premize pentru locuire moderna in conditii de confort ridicat.

Cladirea este conceputa cu o structura de rezistenta mixta cadre, diafragme si plansee din beton armat si se dezvolta pe subsol, parter si 5 etaje, urmand ca etajele 6, 7 si 8 sa se retraga succesiv, dinspre strada Episcop Radu spre Calea Mosilor.

Subsolul va cuprinde un garaj cu 38 de locuri de parcare, iar parterul si etajele, 28 apartamente cu suprafete cuprinse intre 90 si 215 mp, grupate pe doua noduri de circulatie verticala (scara + lift).

Apartamentele vor fi dotate cu instalatii electrice, termice si sanitare moderne, si vor beneficia de finisaje interioare si exterioare de calitate, ca si de solutii de izolare termica si fonica in conformitate cu standardele Uniunii Europene.

Imobilul va fi racordat la canalizare, alimentare cu apa si energie electrica, gaz natural, telefon, TV si internet.
Din Gura in Gura